schrijfJes

Sprongen maken

Nadat ik gezakt was voor mijn eindassessment, dacht ik meteen: dat ga ik de volgende keer heel anders aanpakken. Ik was daarom ook gemotiveerd genoeg om meteen weer aan de slag te gaan. En dus ging ik op zoek naar nieuwe onderwerpen. In die periode kwam ik mezelf toch tegen. Daarom besloot ik een rustperiode in te lassen. Ik merkte dat ik veel stress had. En ik begon ook weer op te zien tegen het volgende gesprek.

In september ben ik pas echt weer aan de slag gegaan. Zo heb ik dit keer meegedaan aan de Bachelor Circle. Daarnaast ga ik zeker gebruik maken van de formatieve feedback. Dat zijn allemaal zaken die ik de vorige keer heb nagelaten en waardoor ik de plank volledig missloeg.

Inmiddels is het alweer oktober. Ik begin me wederom een beetje zorgen te maken. Het is eigenlijk vooral de angst om opnieuw te falen, ondanks dat ik er nu meer tijd voor heb dan toen ik op stage was. Ik doe dus erg mijn best om de deadline te vergeten, want dan zie ik weer een enorme berg voor me waar ik nooit overheen kom.

Vandaag heb ik afspraken gemaakt bij de NOS en met Alexander Pleijter.
De gesprekken wil ik gebruiken voor mijn reflectieverslag over animatiefilmpjes. Daar heb ik een paar weken geleden ook nog met Theo Dersjant over gesproken. Hij raadde me aan om dat onderwerp zeker niet aan de kant te schuiven, aangezien daar niet veel over geschreven wordt. Daar heeft hij gelijk in. Ik vind het zelf ook heel interessant, vooral omdat ik zelf animaties maak. Helaas heb ik wel twijfels omdat ik dus een hoop dingen miste in mijn vorige reflectie. Maar dat wil niet zeggen dat ik er nu niet iets heel moois van kan maken. Ik weet zeker dat ik het kan maar die faalangst zit me zo nu en dan toch in de weg. Vooral als ik niet meer goed onder woorden kan brengen wat ik nu eigenlijk wil zeggen.

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: